DJELATNOSTI
OGLAŠAVANJE

Naručite brzo i jednostavno jedan od premium paketa! KLIKNITE OVDJE za prikaz opcija za oglašavanje!

WAP INDEKS.BA
wap
M.INDEKS.BA Pregledajte INDEKS.BA na mobilnom telefonu.
PRIJAVA KORISNIKA

Ukoliko zelite da primate obavjestenja i novosti unesite Vas email:

Pravne napomene

Autorska prava, uslovi korištenja i pravne obaveze

Biznis indeks BiH odnosno web site indeks.ba je projekat Agencije "Oglasna tabla BiH", u vlasništvu g. Branka Čovila iz Bileće. Poslovanje Biznis indeksa, kontakt sa oglašivačima, ugovaranje, naplata, rad na terenu i slično, isključivo su u nadležnosti Agencije "Oglasna tabla BiH" Sve informacije objavljene na ovom web site-u smiju se kopirati i koristiti isključivo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava.

Agencija "Oglasna tabla BiH" ulaže konstantne napore kako bi se na stranicama indeks.ba našli tačni i aktuelni podaci. Međutim, agencija "Oglasna tabla BiH" ne prihvataju nikakvu odgovornost za njihovu tačnost i potpunost. Agencija "Oglasna tabla BiH" neće biti odgovorna ni za kakve direktne, indirektne, slučajne, posljedične i bilo kakve druge štete koje bi eventualno nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja stranica Biznis indeksa BiH, ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti podataka Biznis indeksa. Svi korisnici koji pristupaju stranicama Biznis indeksa Bosne i Hercegovine koriste sve pripadajuće sadržaje isključivo na vlastitu odgovornost.

Ovaj web site sadrži informacije treće strane i veze do drugih internet stranica nad kojima agencija "Oglasna table BiH" nema uticaj ni nadzor, te stoga nije odgovorna ni za ispravnost ni za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije i posljedice korštenja istih. Agencija "oglasna tabla BiH" zadržava pravo izmjene sadržaja i stepena usluga ovog web stie-a na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga te ne prihvataju odgovornost ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Poštujemo privatnost posjetilaca Biznis indeksa – indeks.ba i prikupljaćemo samo lične podatke kao što su ime, adresa ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama i oslanjaćemo se na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Agencija "Oglasna tabla BiH" se obavezuje da, osim u svrhu zakonske istrage ili u slučaju povrede prava i vlasništva, podatke neće prodavati ili na bilo koji način ustupati trećim osobama. Svaka promjena u politici privatnosti biće objavljena na ovoj web stranici.

Preduzeće Infomedia d.o.o. vlasnik je softwera koji pokreće prezentaciju i domena na kojem se prezentacija nalazi. Saradnja između preduzeća Infomedia d.o.o i agencije "Oglasna tabla BiH" regulisana je Ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji po kojem je jasno definisano da je preduzeće Infomedia d.o.o. odgovorno isključivo i samo za tehničku podršku u realizaciji i radu servisa. Infomedia d.o.o. je oslobođena bilo kakve druge odgovornosti vezane za poslovanje ovog servisa.